Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Posiedzenie Rady Decyzji
Rozumiem. 100% głosów zostało oddanych za ustawą. Ustawa o Ministerstwach w RLS wchodzi z chwilą obecną w życie.
Odpowiedz
Przejdźmy teraz do już ostatniej ustawy, którą omówimy, oraz przegłosujemy na tym posiedzeniu Rady. Jest to ustawa o Symbolice RLS

Ustawa: 
.txt   Ustawa_z_dnia_xx.dd.yyyy_o_symbolice.txt (Rozmiar: 6.69 KB / Pobrań: 3)
Odpowiedz
Nie mam żadnych zastrzeżeń dotyczących tekstu tej ustawy. Chciałbym jednak zwrócić uwagę, na formę tego dokumentu (tzn. podział na artykuły zamiast na punkty i podpunkty, jak to jest w innych dokumentach). Aby ujednolicić ten dokument do reszty dokumentów,  proponuję zmienić to przed głosowaniem. Uważam, że dzięki temu nasze akty prawne będą wyglądały tak samo, co niewątpliwie nam pomoże.
Odpowiedz
W pełni się zgadzam z Towarzyszem, akurat tekst najlepiej byłoby ujednolicić do postaci pozostałych dokumentów.
Odpowiedz
Już przygotowałem poprawioną wersję tej ustawy (zawiera ona tą samą treść, lecz jest ona zmieniona jedynie pod kątem tego, na co zwróciłem uwagę).

Poprawiona wersja ustawy:

.txt   Ustawa_z_dnia_xx.dd.yyyy_o_symbolice.txt (Rozmiar: 6.62 KB / Pobrań: 4)

Czy możemy przejść do głosowania?
Odpowiedz
Myślę, że możemy faktycznie przejść do głosowania, ja przynajmniej uwag nie mam.
Odpowiedz
Przechodzimy zatem do głosowania nad ustawą o Symbolach Narodowych Republiki Ludowej Szczęścia. Przypominam, że istnieją głosy za, przeciw, oraz można się od głosu wstrzymać. Rozpoczynamy głosowanie.
Odpowiedz
głosuję za
Odpowiedz
Ja również głosuję za.
Odpowiedz
Kończę zatem głosowanie. Ustawa przechodzi. To już wszystkie przewidziane na to posiedzenie ustawy. 

Ogłaszam koniec pierwszego posiedzenia Rady Decyzji, które zakończyło się sukcesem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości