17-07-2023, 00:26
Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu Tarsycjusz Operar udał się z przyjacielską wizytą do Królestwa Hawilandu.
Odloty - Departures
|
17-07-2023, 00:26
Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu Tarsycjusz Operar udał się z przyjacielską wizytą do Królestwa Hawilandu.
12-08-2023, 00:21
O godzinie 21:20 Tadeusz odleciał z Magnifikatu, w drodze do Kirianopolu
08-09-2023, 22:02
Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu udał się w podróż państwową do Związku Winkulijskiego
22-09-2023, 01:49
W dniu dzisiejszym prezydent miasta Fer z Sarmacji opuścił państwo prywatnym samolotem i wrócił do swojego państwa na lotnisko w Grodzisku.
(-) Matthias Haveral
Obywatel Księstwa Sarmacji Zarządca Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Maiurszowie
26-08-2024, 15:36
Ceremonia pożegnania Premiera II Federacji Nordackiej Henryka Ziemiańskiego i Wicepremiera, Ministra Spraw Zewnętrznych II Federacji Nordackiej Bolesława Kirianóo von Hohenburga, którzy kończą wizytę w Ludowej Republice Magnifikatu
26-08-2024, 22:24
Premier II Federacji Nordackiej po przyjeździe na lotnisko uciśnął dłoń Prezydentowi Ludowej Republiki Magnifikatu, po czym udał się do swojego miejsca w samolocie.
26-08-2024, 23:30
Hohenburg również serdecznie uścisnął rękę Tarsycjuszowi, a następnie wygłosił parę ostatnich słów i zniknął w kabinie samolotu.
Cytat:Dziś dane mi było po raz kolejny przybyć do waszego pięknego kraju. Za pierwszym razem było to prawie dwa lata temu, 21 września 2022, kiedy reprezentowałem jeszcze niepodległą Kirianię. Dzisiaj Kiriania jest częścią II Federacji Nordackiej, ale tradycyjna przyjaźń z Magnifikatem pozostała. Wtedy, w 2022, powiedziałem "Tarsycjusz Operar poprowadził swój naród drogą prostą i pewną". Podtrzymuję te słowa. Najlepiej o ich prawdziwości świadczy fakt, że kiedy je wypowiadałem, byłem dyplomatą kiriańskim, a teraz efeńskim, podczas gdy Tow. Operar pozostał Prezydentem LRM, a przede wszystkim jej wiernym obywatelem.
27-08-2024, 00:46
Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu Tarsycjusz Operar serdecznie podziękował Premierom II Federacji Nordackiej i pożegnał się z nimi przed wejściem na pokład samolotu.
Cytat:Wasze Ekscelencje,
27-08-2024, 00:48
Dziękuję za te słowa i błogosławieństwo. Miło było zwiedzić Magnifikat.
27-08-2024, 16:45
Bye bye, przyjeżdżajcie pociągiem.
Zamieszkanie: al. Czerwonego Sztandaru 20a, Mariuszowo, Ludowa Republika Magnifikatu.
Praca1: A. Railways, Stanowisko: Pracownik ochrony, Praca2: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Mariuszowie, Stanowisko: Kucharz w basenowym barze, |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|