28-02-2020, 16:04
Dziękuję za powitanie, myślę, że możemy niezwłocznie udać się na stronę, by omówić kwestie współpracy Volkian-Magnifikat oraz pewne sprawy dotyczące bezpośrednio Nordaty.
Przyloty - Arrivals
|
28-02-2020, 16:04
Dziękuję za powitanie, myślę, że możemy niezwłocznie udać się na stronę, by omówić kwestie współpracy Volkian-Magnifikat oraz pewne sprawy dotyczące bezpośrednio Nordaty.
28-02-2020, 19:19
Przystając na propozycję tow. Adama Aleksandra obaj przywódcy przejechali od razu do Pałacu Prezydenckiego w Mariuszowie.
08-05-2020, 01:31
Ciof(witam) towarzysze!
Jestem Akrypa Ali Shariati, jeśli ktoś mnie nie zna to jestem obywatelką Republiki Bialeńskiej i od niedawna głową (Prezydent) tej mikronacji. Postanowiłam odwiedzić dziś bratnią mi mikronacje jaką jest Ludowa Republika Magnifikatu. Mam nadzieje, że uda mi się zwiedzić stronę i forum LRM i wynieść coś ciekawego z tej podróży. Za każdy link będę wdzięczna.
(-) Akrypa Ali Shariati, Prezydent Republiki Bialeńskiej
08-05-2020, 02:08
Sekretarz Generalny Komitetu Centralnego Partii Robotniczej, Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu Tarsycjusz Operar powitał na płycie Międzynarodowego Lotniska Mariuszowo-Adamowo Prezydent Republiki Bialeńskiej Akrypę Ali Shariati. Zostały wręczone kwiaty.
08-05-2020, 02:51
Dziękuje bardzo za kwiaty i cieszy fakt, że w Magnifikacie muzyka sprawia prawdziwą przyjemność i zapewnia różnorodność nawet w hymnach.
Strój i postawa w jakiej przebywa w LRM, Akrypa Ali Shariati.
10-05-2020, 03:36
Dziękuje za przyjęcie Towarzyszu Operar! Może mój pobyt nie był jakiś bardzo eskcytujący ale dla mnie była to miła okazją to zwiedzenia innej mikronacji. Poczytałam sobie forum i wyjeżdzam z większą wiedzą niż przyjechałam. Myśle, że podpisane partnerstwo między miastami przyczyni się w przyszłości to jakiś ciekawych inicjatyw. Do zobaczenia i zapraszam wszystkich towarzyszy do zwiedzenia Bialenii!
15-05-2020, 20:47
Na płycie lotniska w Mariuszowie-Adamowie wylądowały dziś po raz pierwszy samoloty Stal-Hydro-Fłotu, które przyleciały z Wolnogradu i Hirschbergu-Joksopolis. W godzinach wieczornych wyruszą w drogę powrotną. Jutro uruchomione zostaną także trasy do pozostałych miast.
prof. net. dr h. c. mgr gen. bryg. rez.
Ametyst Herod von Faradobus
Prezydent Republiki Bialeńskiej · Lew Wolnogradu Sułtan Faradobaju · Kniaź Jaruzelimy · Nieustająco Król
Hirschbergii i Weerlandu · Uosobienie Pracowitości Etc.
16-05-2020, 03:55
Wspaniałą wiadomością jest pierwsze lądowanie samolotu linii Stal-Hydro-Fłotu na ziemiach Ludowej Republiki Magnifikatu. Wierzę, że te połączenia między naszymi krajami, jeszcze bardziej nas zbliżą do siebie dzięki nowouruchomionym kierunkom.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|