Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Witam Wszystkich!
Nazywam się Ronon Dex i przybywam z Republiki Bialeńskiej. Ponieważ zajmuję się m.in. kartografią to moim pierwszym celem tutaj będzie ustalenie geografii i zagospodarowania Waszego Kraju... co powinno zaowocować odpowiednimi mapami w przyszłości.
Liczba postów: 1,352
Liczba wątków: 137
Witam serdecznie w naszym kraju,
Cieszę się, że odwiedził nas Pan oraz, że podjął się Pan zadania utworzenia najaktualniejszej mapy Nordaty. Wkrótce prześlę informacje na temat geografii i zagospodarowania Ludowej Republiki Magnifikatu.
Powodzenia!
Stwierdziłem, że chyba zabiorę się do tego wszystkiego nieco inaczej... Najpierw pomogę Wam opracować mapy własnych krajów, a potem naniosę to na mapę zbiorczą.
Tak więc oczekujcie wkrótce prac nad mapą LRM - przygotuję to co wiem, a potem będziemy wspólnie doprecyzowywać pewne rzeczy. Tak będzie łatwiej, a potem się przeniesie najważniejsze dane na mapę zbiorczą.
Marszałek Wielki Ronon Dex
Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
Wielki Kniaź - posiadacz lenna Razorno
Przewodniczący Bialeńskiej Partii Demokratycznej
Ronon Dex przybył (na pokładzie samolotu prezydenckiego VC-11 - RB-01) do Ludowej Republiki Magnifikatu, tym razem oficjalnie jako Prezydent Republiki Bialeńskiej, na zaproszenie Władz Waszego Pięknego Kraju.
Ponownie witam wszystkich Mieszkańców Ludowej Republiki Magnifikatu!
Marszałek Wielki Ronon Dex
Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
Wielki Kniaź - posiadacz lenna Razorno
Przewodniczący Bialeńskiej Partii Demokratycznej
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 10
A któż Pan jesteś i w jakim celu przyjechałeś? Ostrzegam, że oligarchii kapitalistycznej nie toleruję, jakem wierny sługa socjalizmu!
István Jozsef Esteban Pasha
Sekretarz Komitetu Miejskiego Partii Robotniczej w Różanowie
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 5
Proszę nie nazywać ustroju Bialenii oligarchią.
Mogłem przybyć na uroczystości jako Król Voxlandu i zobaczyć co się stanie...
Liczba postów: 1,352
Liczba wątków: 137