01-11-2019, 20:13
Witam Panie Istvànie w Ludowej Republice Magnifikatu!
Dziękuję za przybycie i za chęć podjęcia pracy w trosce o klas robotniczych.
Jeżeli Towarzysz jeszcze nie zapoznał się z naszymi poradnikami, to zapraszam.
Jeśli chodzi o zajęcie, to jesteśmy w stanie Towarzyszowi przedstawić możliwości rozwoju na wielu płaszczyznach działań w kierunku dbania o nasz kraj/ Zawiera się w tym:
Mam nadzieję, że w miarę dobrze przekazałem informację. Zapraszamy też na naszego discorda, do którego link jest na oficjalnej stronie, a w razie pytań do kontaktu.
Serdecznie pozdrawiam i powodzenia!
Dziękuję za przybycie i za chęć podjęcia pracy w trosce o klas robotniczych.
Jeżeli Towarzysz jeszcze nie zapoznał się z naszymi poradnikami, to zapraszam.
Jeśli chodzi o zajęcie, to jesteśmy w stanie Towarzyszowi przedstawić możliwości rozwoju na wielu płaszczyznach działań w kierunku dbania o nasz kraj/ Zawiera się w tym:
- praca "normalna" czyli typowy zawód (dziennikarz, rolnik, górnik, ochroniarz itd.) jaki może Towarzysz zdobyć zagłębiając się w tą tematykę w Urzędzie Pracy, lub założenie nowego przedsiębiorstwa,
- działalność polityczna przez wstąpienie do dwóch obecnie istniejących partii politycznych tj. Partia Robotnicza i Partia "Korona" (choć obstawiam, że wybierze Towarzysz pierwszą opcję), lub założenie nowej formacji politycznej,
- służba na stanowiskach administracji państwowej. Jeszcze są wolne miejsca na stanowiska burmistrzów wsi czy dzielnic.
Mam nadzieję, że w miarę dobrze przekazałem informację. Zapraszamy też na naszego discorda, do którego link jest na oficjalnej stronie, a w razie pytań do kontaktu.
Serdecznie pozdrawiam i powodzenia!